Na het stoppen van de buurtpreventie whatsappgroep Maarssenbroek is de Wijkcommissie benaderd door de Gemeente en de Politie om een nieuwe groep op te zetten voor alleen Fazantenkamp. Als Wijkcommissie vinden wij buurtpreventie zeer belangrijk en daarom is het vanaf nu mogelijk u op te geven voor de buurtpreventie whatsappgroep Fazantenkamp. Als u zicht opgeeft, hebben we uw naam, adres en telefoonnummer nodig. Uw naam en adres zal alleen bekend zijn bij de beheerdersgroep, uw telefoonnummer is wel zichtbaar in de whatsappgroep. Als u zich opgeeft dan gaat u akkoord met de huisregels.

U kunt zich opgeven via de volgende link: https://www.buurtpreventiestichtsevecht.nl/groepen/fazantenkamp/ of kijk op de website van Buurtpreventie Stichtsevecht.

Voor eventuele vragen of meer informatie kunt u de Wijkcommissie een mail sturen via fazantenkampmaarssen@gmail.com Lees goed de huisregels door. Wij hopen op zoveel mogelijk deelnemers om de wijk zo veilig mogelijk te maken. Heeft u zich al aangemeld?