Opening wijkfitness Fazantenkamp

Oktober 2018 werd hij al geplaatst en kon hij al gebruikt worden maar 7 april 2019 werd hij officieel geopend: de buitenfitness plek in het wijkpark Fazantenkamp. De Wijkcommissie Fazantenkamp heeft de buitenfitness aangevraagd via het Centraal Leefbaarheidsbudget na verschillende gesprekken met bewoners, Senioren Raad en de gemeente.

Een mooie groep bewoners kwam af op de feestelijke opening op deze zonovergoten zondag. Na een welkomstwoord was het aan de wethouder Hetty Veneklaas om de plek officieel te open en het lintje door te knippen. Daarna kon de sportiviteit beginnen. Jason Bonam, een urban sporter, was gekomen om iedereen uitleg te geven over de mogelijkheden van de fitnessplek. Jason ging alle toestellen af en gaf verschillende voorbeelden van oefeningen die gebruikt kunnen worden, natuurlijk hielp hij gelijk de bewoners die sportief mee deden. Een geslaagde opening van een prachtige buitenfitnessplek in het wijkpark Maarssenbroek. De fitnessplek is te vinden aan het einde van het wijkpark Fazantenkamp (achter Fazantenkamp nr.477) en is vrij om voor alle sportievelingen te gebruiken.

We willen iedereen die aanwezig was nogmaals bedanken voor jullie enthousiasme en bijdrage aan de opening. We wensen iedereen natuurlijk veel plezier met het sporten!