Paasfeest 2020

Och, die arme paashaas! Die had er zo naar uitgekeken om het jaarlijkse paasfeest in de Fazantenkamp te vieren! Helaas kan het dit jaar niet doorgaan vanwege de maatregelen rondom Covid-19. We vinden dat vinden allemaal heel erg jammer.

Natuurlijk hopen we dat iedereen in de Fazantenkamp in zijn of haar eigen huis of tuin toch een leuk Paasfeest heeft met verstopte eieren en gezelligheid. Maar de paashaas zou het het heel fijn vinden als de kinderen in de wijk een mooie tekening voor haar gaan maken of kleuren.

Maak jij een mooie kleurplaat voor de paashaas? Doe deze dan vóór zaterdag 11 april in de brievenbus bij Fazantenkamp nummer 381. Zij zou er heel blij mee zijn. Als je je naam, leeftijd en huisnummer op de kleurplaat zet, worden de mooiste 3 tekeningen beloond met wat lekkers aan de deur. Zet ook even je telefoonnummer erop zodat we kunnen laten weten als er iets aan je deur hangt!

Hieronder vind je een aantal vrolijke kleurplaten die je kan gebruiken, maar als je een zelf een mooie tekening maakt of een eigen paaskleurplaat hebt, dan mag dat natuurlijk ook.

Groetjes van de Fazanthaas