Paasfeest 2022

Wij zijn super blij dat het weer kan! Op zaterdag 16 april 2022 organiseren we weer een paasactiviteit in de wijk voor alle kinderen en kleinkinderen van de bewoners van fazantenkamp.
Om 10.30uur wordt het startsein gegeven in het wijkpark bij de buitenfitness (achter Fazantenkamp 477) . Om 10.45uur mogen de kinderen van 0-3 jaar eieren zoeken. Daarna om 11.00uur de 4-6 jaar en om 11.15uur de 7+ kinderen. De gevonden eieren mogen omgewisseld worden voor iets lekkers.

De Wijkcommisssie zorgt voor voor koffie, thee en limonade. De kinderen die niet aan de beurt zijn voor het eieren zoeken kunnen lekker hun energie kwijt op de springkussens en ze kunnen spelletjes doen. Daarnaast hebben we weer een leuke paasknutselweer een kleurwedstrijd. Maak jij de mooiste kleurplaat en wordt je verkozen tot winnaar? Dan neem je een fantastische prijs mee naar huis!

We willen u er wel op wijzen dat u zelf verantwoordelijk blijft voor uw kind.

Komen jullie ook? Geef je kind(eren) of kleinkind(eren) vóór donderdag 14 april op via fazantenkampmaarssen@gmail.com. Geef hierbij op wat je huisnummer is, hoeveel kinderen er komen en welke leeftijd de kinderen zijn.

Paashazen Fazantenkamp 2019