Paasfeest 2023

Oefen maar vast met zoeken, want op zaterdag 8 april 2023 organiseren we weer een paasactiviteit in de wijk voor alle kinderen en kleinkinderen van de bewoners van fazantenkamp.
Om 10.30uur wordt het startsein gegeven in het wijkpark bij de buitenfitness (achter Fazantenkamp 477) . Om 10.45uur mogen de kinderen van 0-3 jaar eieren zoeken. Daarna om 11.00uur de 4-6 jaar en om 11.15uur de 7+ kinderen. De gevonden eieren mogen omgewisseld worden voor iets lekkers.

De Wijkcommisssie zorgt voor voor koffie, thee en limonade. De kinderen die niet aan de beurt zijn voor het eieren zoeken kunnen lekker hun energie kwijt op de springkussens en ze kunnen spelletjes doen. Daarnaast hebben we weer een leuke paasknutsel en een kleurwedstrijd. Maak jij de mooiste kleurplaat en wordt je verkozen tot winnaar? Dan neem je een fantastische prijs mee naar huis!

We willen u er wel op wijzen dat u zelf verantwoordelijk blijft voor uw kind.

Komen jullie ook? Geef je kind(eren) of kleinkind(eren) vóór donderdag 6 april op via fazantenkampmaarssen@gmail.com. Geef hierbij op wat je huisnummer is, hoeveel kinderen er komen en welke leeftijd de kinderen zijn.

PS: De wijkcommissie Fazantenkamp bestaat uit vier leden. We zijn daarom altijd blij met enthausiaste vrijwilligers die het leuk vinden om ons te helpen bij activiteiten. Dus, vind je het leuk om bijvoorbeeld te helpen bij een van de spellen, of bij het uitschenken van de koffie? Laat het ons weten!

Paashazen Fazantenkamp 2019